El dia 16 de maig es realitzarà la primera Gymkhana Informàtica organitzada per l’Associació d’Alumnes de l’EPS de la UIB. Consistirà en una plataforma de reptes en la qual aniràs acumulant punts segons la rapidesa en què els resolguis.

QUI POT PARTICIPAR?

L’únic requisit és ser estudiant de la EPS. El dia de la Gymkhana tan sols has d’accedir a la plataforma i registrar-t’hi. Pots registrar-te de forma individual o en equip. Da-li cebes i resol tots els reptes que puguis!

QUINS PREMIS HI HA?

Hi haurà quatre premis: una consola retro i tres minidrons. Se seguirà el rànquing de puntuacions, perquè cada guanyador pugui triar el seu premi.

COM ES RESOLEN ELS REPTES?

Els reptes consten d’un títol, una puntuació, un temps límit de resolució (abans de desaparèixer), una descripció (on pot haver-hi links, descripcions d’accions concretes, formes de resoldre el repte…), un camp per introduir la flag (paraula que et permet guanyar els punts) i el nombre d’intents (que poden ser limitats o infinits).

Cada vegada que introdueixis un flag, el programa t’indicarà si és correcta o incorrecta. En cas de ser correcta, se sumaran punts al teu marcador. Si ets el primer a resoldre el repte, guanyaràs una medalla d’or (dins la plataforma).

ESTAU PREPARATS? 😉